15. septembra 2016 By brnco

Bratislavský šermiarsky klub Ferdinanda Martinenga zo srdca ďakuje svojmu prezidentovi Miroslavovi Baránikovi, ktorý počas uplynulých 8 rokov úspešne vykonával aj funkciu prezidenta Slovenského šermiarskeho zväzu. Na svojom poste nadviazal na kvalitnú prácu bývalého prezidenta Swieca a počas svojho pôsobenia vo funkcii dôstojne reprezentoval Slovenský šermiarsky zväz na medzinárodnej úrovni, zabezpečil jeho plynulý a transparentný chod a v neposlednom rade bol pri mnohých významných úspechoch našich reprezentantov. Počas uplynulých dvoch volebných období získali naši reprezentanti množstvo pódiových umiestnení na medzinárodných súťažiach a dokázali pre Slovenskú republiku vybojovať až tri miestenky na EH v Baku, čo nemá v ére samostatnosti obdobu. Slovenský šermiarsky zväz pod jeho vedením prevzal štafetu a úspešne rok čo rok organizoval jedno z najväčších šermiarskych podujatí na svete – Svetový pohár juniorov Ferdinanda de Martinengo, kde sa počet účastníkov vo všetkých kategóriach zvyšuje a blíži k tisícke.

Za toto všetko, za ľudský a spravodlivý prístup počas celých ôsmych rokov vo funkcii, Vám ďakujeme a prajeme veľa radostných chvíľ prežitých s najbližšími – manželkou, dcérami a ich rodinami a hlavne vnúčatami, ktoré sa už určite tešia, že oddnes môže ich dedo všetok svoj voľný čas stráviť s nimi.

Zároveň všetkých touto cestou pozývame na pondelkovú rozlúčkovú párty Goodbye Mr. President, ktorú odpálime o 20.30 v Patrónskom pivovare, kde sa rozlúčime s jednou peknou a úspešnou érou : )