Krásny vstup do štvordňového maratónu MSR zaznamenali naši žiaci dňa 1. júna 2017.
Zlato vybojovalo družstvo v zložení Nataša Cipárová, Laura Šustáková a Hana Žákova, ktoré napriek nepriaznivému stavu otočili 8 zásahové manko a dokázali zvíťaziť:)) Striebro pridala Nataška Cipárová zo súťaže jednotlivcov, kde prehrala najtesnejším rozdielom 15:14 a bronz si domov odnáša Hanka Žáková. Takisto medzi chlapcami po skvelom výkone vybojoval striebro Jakub Šváby a pekné miesto v osmičke patrí Adamovi Rebrovi.

Druhý deň Majstrovstiev Slovenska sa opäť niesol v znamení medailového úspechu z dielne našich mladých pretekárov : )) Zlatý double zaznamenal Jurko Krasnovský, ktorý po víťazstve v individuálnej kategórii mladších žiakov pridal zlato zo súťaže družstiev v spolupráci so svojimi oddielovými kolegami Dankom Medveczkým a Samkom Demekom. Danko ďalej vybojoval medzi jednotlivcami pekný bronz. Medzi mladšími žiačkami sa stala vicemajsterkou SR Nataška Jurkovičová a bronz pridala Violka Košťálová. Striebro zo súťaže družstiev vybojovali naše kadetky v zložení Nataša Cipárová, Laura Šefčovič, Veronika Fejesová a Hana Žáková. V súťaži kadetov finišoval Maťo Adamka vo finálovej osmičke.

Tretí deň Majstrovstiev Slovenska sa opäť niesol v znamení úspechu našich športovcov : )) Družstvo mužov v zložení Tomáš Bokes, Ján Cipár, Alex Duduc a Lukas Johanides nenašlo v silnej konkurencii premožiteľa a chlapci tak získali najcennejší kov!! V súťaži jednotlivcov vybojoval striebro Alex Duduc, ktorý vo finále prehral najtesnejším rozdielom 15:14 a bronzová medaila visí na krku Lukasa Johanidesa :)) Medzi ženami získala striebro Janka Nemcová.

Janko Cipár sa taktiež stal celkovým víťazom Slovenského pohára mužov 2016/2017!!

Posledný deň Majstrovstiev Slovenska mal pre náš klub príchuť najcennejšieho kovu :)) Naši juniori v zložení Ján Cipár, Alex Duduc a Lukas Johanides vybojovali v kategórii družstiev zlato a tento titul tak patrí BŠK už 6 sezón v rade!! V súťaži jednotlivcov získal striebro výborne šermujúci Alex Duduc, ktorý vo finále prehral najtesnejším rozdielom 15:14. Bronz do zbierky pridal Janko Cipár, ktorému takisto gratulujeme k celkovej výhre Slovenského pohára juniorov 2016/2017!! Medzi juniorkami sme mali Janku Nemcovú v 8ke, keď prehrala v zápase o medaily tesne 15:14.

Náš klub mal po rokoch zastúpenie aj vo fleurete! Anetka Macejáková statočne bojovala medzi seniorkami fleuretistkami a na prekvapenie sa vôbec nestratila! Získala pekné 9. miesto.

Všetkým srdečne gratulujeme!!