Prvý deň: naši reprezentanti sa počas prvého dňa MSR nestratili vybojovali dva cenné kovy. Medzi staršími žiačkami obsadila tretie miesto Violka Košťálová a Maťko Knepp vybojoval pre klub zlato ako člen zmiešaného tímu s KŠK, rovnako v kategórii starších žiakov.

Druhý deň: 4x bronz je bilancia druhého dňa MSR. V piatok v individuálnych kategóriách vybojovala bronz medzi kadetkami Hanka Žáková. Medzi kadetmi ďalší pridal Jakub Šváby. Obe naše družstvá následne zaknihovali tretie miesta (kadetky – Nataša Jurkovičová, Laura Šustáková a Hana Žáková; kadeti – Samo Demek, Juraj Krasnovský, Martin Šindelář a Jakub Šváby).

Tretí deň: fantastický výkon podali počas tretieho dňa MSR naši muži, keď doslova ovládli túto najsilnejšiu kategóriu. Majstrom Slovenska sa stal a titul obhájil Alex Duduc, ktorý v klubovom finále porazil Lukasa Johanidesa 15:13. V osmičke sme ešte mali 3 zástupcov – Jána Cipára, Adama Berku a Mateja Adamku.
Naši chlapci následne nepoľavili a suverénne vyhrali i súťaž družstiev v zložení Duduc, Cipár, Johanides, Adamka. Naše B – družstvo taktiež podalo bojovný výkon (Berka, Chlebík, Kačur) a vybojovalo 7. miesto.

Gratulujeme!!