Vážení rodičia, milí šermiari, dúfame, že ste všetci zdraví a máte dostatok energie pre zvládanie tejto náročnej situácie. Vzhľadom na súčasnú situáciu spôsobenú koronavírusom nielen na Slovensku, ale v celom svete, a na základe usmernenia ministra školstva SR pre oblasť športu RUŠÍ Bratislavský šermiarsky klub F. Martinenga všetky svoje tréningy a akékoľvek aktivity od 1.4.2020 do odvolania.  

Netreba zabúdať, že pohyb je pre zdravý životný štýl mimoriadne dôležitý. Udržuje naše telo a myseľ svieže a redukuje stres a napätie. Preto si dovoľujeme poprosiť všetkých našich zverencov, aby cvičili aspoň v minimálnej miere aj doma (stačí jednoduché cviky – rozcvička, drepy, kľuky, výpady a pod.). Základom je ostať v pohybe, aby telo nestuhlo. V prípade otázok k cvikom na doma, prosím, kontaktujte priamo Vašich trénerov.

Zároveň si Vám aj v tejto náročnej situácii dovoľujeme opäť pripomenúť možnosť poukázať 2 % alebo 3 % z Vašich daní pre náš klub. Po skončení tejto krízy nám aj 2 % alebo 3 % z Vašich daní pomôžu bezproblémovo naskočiť do tréningového procesu.

V prípade akýchkoľvek zmien a usmernení Vás budeme kontaktovať.

Želáme Vám veľa síl, súdržnosti a tolerancie v tomto ťažkom období. Veríme, že sa všetci v zdraví stretneme v telocvični a opäť sa vrátime k nášmu krásnemu športu – šermu.

So srdečným pozdravom za celý tím BŠK

—    

Ján Cipár