V dňoch 13.-14.5.2023 sa konal už 18. ročník turnaja Memoriál Majstra Bokesa, ktorým si každoročne pripomíname nášho nebohého trénerského kolegu Františka Bokesa. Po prvýkrát v histórii bežali výsledky tohto turnaja aj live na stránke www.fencingtimelive.com.

Prinášame Vám prehľad výsledkov:

📍MLADŠÍ ŽIACI

Najlepšie sa umiestnil po kvalitnom výkone Alexander Hanus so ziskom 3. miesta. Na peknom 5. mieste skončil Dávid Vaský a na 8. mieste Dominik Hanus. Za bránami finálovej 8ky ostali Michal Tuleja (15. miesto), Martin Le Gall (17. miesto) a Matej Vrlák (18. miesto).

📍MLADŠIE ŽIAČKY

Výborný výkon dosiala vekom iba mini žiačka Lucka Palková, ktorá zhodne s Myrkou Halanskou obsadila bronzové 3. miesto. Nasledovali Evička Matejovičová (9. miesto), Tamarka Molnárová (13. miesto), Veronika Klešíková (15. miesto) a Mária Reiprichová (16. miesto).

📍MIX STARŠÍ ŽIACI A STARŠIE ŽIAČKY

V zmiešanej súťaži chlapcov a dievčat išla ako drak Zuzana Tulejová, ktorá svoj jediný zápas prehrala až vo finálne a umiestnila sa na 2. mieste. V redukovanom poradí obsadila suverénne 1. miesto. Na 12. mieste sa umiestnil Filip Sány a na 22. mieste Alexander Hanus.

📍KADETI

Najlepšie sa darilo Šimonovi Hrabovskému, ktorý si po výbornom výkone odniesol bronzovú medailu za 3. miesto. Na 8. mieste sa umiestnil Matej Knepp a na 13. mieste Adam Palko.

📍KADETKY

Skvelý výkon previedla ešte iba žiačka Zuzka Tulejová, ktorá si vybojovala super 2. miesto.

Gratulujeme a špeciálne sa tešíme z účasti mnohých našich detí, pre ktoré išlo o ich prvý turnaj.

Ďakujeme za tradične skvelú atmosféru.