V dňoch 19.-21.5.2023 sa konali Majstrovstvá Slovenskej republiky v mládežníckych kategóriach (mladší žiaci, starši žiaci a kadeti).Prinášame Vám sumár výsledkov našich pretekárov:

📍MLADŠÍ ŽIACI – JEDNOTLIVCI

Jednoznačne najúspešnejším pretekárom v tejto kategórii sa stal Alexander Hanus, ktorý sa po skvelom výkon stal Majstrom SR pre rok 2023. Výborné tretie miesto vybojoval Dávid Vaský. Za bránami finálovej 8ky sa umiestnili: Domimik Hanus (10. miesto), Michal Tuleja (11. miesto) a Matej Vrlák (12. miesto)

📍 MLADŠÍ ŽIACI – DRUŽTSVÁ

Po napínavom priebehu obsadilo naše družstvo BŠK v zložení: Hanus, Vaský, Hanus a Tuleja tretie miesto.

📍MLADŠIE ŽIAČKY – JEDNOTLIVCI

Najlepšie sa umiestnila naša nová nádej Eva Matejovičová, ktorá si odniesla bronz za tretie miesto. Pekné 8. miesto vybojovala Lucka Palková. Za bránami 8ky ďalej skončili: Tamara Molnárová (11. miesto), Mária Reiprichová (14. miesto), Bianka Záhumenská (T16. miesto), Tatiana Rázusová (T16. miesto) a Veronika Klešíková (18. miesto).

📍MLADŠIE ŽIAČKY – DRUŽTSVÁ

Naše družstvo BŠK A v zložení Matejovičová, Palková, Molnárova vybojovalo skvelé 3. miesto. Druhé družtsvo BŠK B sa umiestnilo na 5. mieste. Zaujímavosťou je, že po dlhých rokoch náš klub postavil v ženskej súťaži až dve družstvá, čomu sa veľmi tešíme.

📍 STARŠÍ ŽIACI – JEDNOTLIVCI

Na 16. mieste sa umiestnil vekom mladší žiak Alexander Hanus a na 21. mieste skončil Filip Sány.

📍 STARŠIE ŽIAČKY – JEDNOTLIVCI

Famózna Zuzana Tulejová po napínavých zápasoch skončila zaslúžene prvá a stala sa Majsterkou SR pre rok 2023.

📍STARŠIE ŽIAČKY – DRUŽTSVÁ

Naša Zuzana Tulejová vytvorila kombinované družstvo Zvolen + BŠK, pričom dievčatá sa umiestnili na druhom mieste a vybojovali družstevné striebro.

📍KADETI – JEDNOTLIVCI

Najlepšie sa umiestnil Matej Knepp, ktorý zobral 5. miesto. Nasledovali: Šimon Hrabovský (17. miesto) a Adam Palko (19. miesto).

📍KADETI – DRUŽSTVÁ

Naše družstvo BŠK v zložení Knepp, Hrabovský a Palko vybojovalo bronzové tretie miesto.

📍KADETKY – JEDNOTLIVCI

Naša jediná zástupkyňa Zuzana Tulejová sa umiestnila po smolnej prehre na 6. mieste.

Medailový sumár: 2x 🥇1x 🥈5x 🥉

Srdečne gratulujeme k úžasným výsledkom!! 🏆