Počas uplynulého víkendu (3.-4.6.2023) sa konala druhá časť Majstrovstiev SR, tentokrát v kategóriách juniorov/junioriek a seniorov/senioriek.

Prinášame Vám výsledky našich pretekáriek a pretekárov, ktorí zaznamenali fantastické výsledky:

📍JUNIORI – JEDNOTLIVCI Našim pretekárom sa v tejto kategórii darilo menej, keď za bránami 8ky skončili: Šimon Hrabovský (11. miesto), Jakub Šváby (14. miesto), Juraj Krasnovský (15. miesto) a Martin Šindelář (17. miesto).

📍JUNIORI – DRUŽSTVÁ

Naše družstvo v zložení Šimon Hrabovský, Jakub Šváby, Juraj Krasnovský a Martin Šindelář obsadilo po napínavom boji pekné tretie miesto a zobralo tak bronz.

📍JUNIORKY – JEDNOTLIVCI

Naša jediná zástupkyňa Zuzana Tujevá vybojovala výborné tretie miesto.

📍SENIORI – JEDNOTLIVCI

Najvyššiu seniorskú súťaž prešiel náš klub s absolútnou dominanciou. Majstrom SR sa stal hladko náš Lukas Johanides. Titul vicemajstra SR si senzačne odniesol takisto náš zástupca, vekom iba kadet Matej Knepp. Na 5. mieste sa umiestil Alex Duduc a za finálovou 8kou ostali: Ján Cipár (11. miesto), Juraj Krasnovský (12. miesto), Martin Šindelář (27. miesto) a Šimon Hrabovský (37. miesto).📍SENIORI – DRUŽSTVÁNaše seniorské družstvo v zložení Ján Cipár, Alex Duduc, Lukas Johanides a Matej Knepp vybojovalo titul majstra SR už 4x v rade. Naše druhé družstvo v zložení Juraj Krasnovský, Martin Šindelář a Šimon Hrabovský obsadilo 6. miesto.

📍SENIORKY – JEDNOTLIVCI

Najlepšie sa umiestnili senzačne naše dve zástupkyne a to ešte iba žiačka (!) Zuzana Tulejová a Lucia Schnorrerová, ktorá sa turnaja zúčastnila po mnohých rokoch. Na 11. mieste sa umiestnila Soňa Othmanová.

📍SENIORKY – DRUŽSTVÁ

O ďalšiu senzáciu sa postaralo naše družstvo v zložení: Lucia Schnorrerová, Zuzana Tulejová a Soňa Othmanová, ktoré po super výkone vybojovali titul vicemajsteriek SR.

Medailový sumár za celé MSR: 4x🥇3x 🥈9x 🥉

Srdečne gratulujeme k TOP umiestneniam 🏆